≡ Menu

Turistični vodniki za Budimpešto

Če se odpravljate v Budimpešto in potrebujete turistični vodnik, ki vam bo pomagal pri raziskovanju tega lepega mesta, lahko spodaj najdete ponudbo najcenejših turističnih vodnikov z brezplačno dostavo v Slovenijo.

Izberite vodnik, ki vam odgovarja in ga kupite preko povezave, kjer prav tako najdete na stotine drugih turističnih vodnikov in knjig.

Lonely Planet Budimpešta

Odličen vodnik za izlet v Budimpešto, saj v njem najdete vse potrebne podatke, nasvete in priporočila, ki jih potrebujete za obisk Budimpešte.

Zemljevidi, nasveti, prevozi, …

Izdano: 2012

Preverite ceno

Top 10 Budimpešta

Zraven normalnega DK vodnika, najdete tudi krajšega, ki vam predstavi 10 najboljših znamenitosti Budimpešte in vas popelje do njih.

Raztegljiv zemljevid.

Izdano: 2014

Preverite ceno

The Rough guide to Budapest

Še en vodnik, ki vam bo pomagal pri odkrivanju Budimpešte, pomagal z nasveti za restavracije, prevoze, oglede, in pri drugih podrobnostih.

Pregled znamenitosti Budimpešte.

Izdano: 2012

Preverite ceno

Time out Budimpešta

Številni zanimivi nasveti za lokalno spoznavanje Budimpešte, odkrivanje znamenitosti in drugih posebnosti, ki jih najdete v tem lepem mestu.

Preverite podrobnosti.

Izdano: 2011

Preverite ceno

Only in Budapest

Zanimiv vodnik alternativnim zanimivostim v Budimpešti, tako da spoznate številne, veliko krat spregledane, zanimivosti in odkrijete kaj novega.

Dobra alternativa drugim vodnikom.

Izdano: 2013

Preverite ceno

Lonely Planet Madžarska

Dobra izbira za večkratno potovanje na Madžarsko, saj zraven razširjene Budimpešte, podrobno pokraiva celotno Madžarsko.

Odlične vodnik.

Izdano: 2013

Preverite ceno

 

Zraven zgornjih turističnih vodnikov za Budimpešto in Madžarsko, lahko na zgornjih povezavah najdete vodnike za vse druge države po zelo ugodnih cenah in z brezplačno dostavo, tako da če vas zanima kakšen drugi vodič, ga lahko najdete s pomočjo njihovega iskalnika.