≡ Menu

Hoteli v Budimpešti – preverite cene

Če se odpravljate na izlet v Budimpešto in potrebujete hotel, hostel ali kakšno drugo namestitev, lahko spodaj najdete iskalnik in več informacij o ponudbi.

V Budimpešti najdete preko 1.000 različnih hotelov in hostlov vseh cenovnih razredov, tako da ne glede na vaše želje, boste zagotovo našli nekaj primernega. Za hotel, hostel, apartma ali drugo obliko namestitve uporabite iskalnik, ki vam bo primerjal različne ponudnike in ponudil najnižje cene za hotel ali hostel.

Booking.com

Hoteli v Budimpešti

S pomočjo iskalnka boste našli široko pondbo namestitev, ki je na voljo v Budimpešti. Ne glede na to ali se tja odpravljate samo na vikend izlet ali zaveč dni, lahko na enostaven način primerjate hotele v Budimpešti in njeni okolici. Na povezavi lahko hotel ali hostel tudi enostavno in brezplačno rezervirate.

Budimpešta, prestolnica sosednje Madžarske je mesto neskončnih doživetij. Za daljši obisk in raziskovanje lahko izbirate med več hoteli srednje do visoke kakovosti ter več različnimi in zanimivimi hostli, tako da se zagotovo najde pravi prostor za vsakogar, pomagate pa si lahko z opisi nekaterih v nadaljevanju.

Hotel Rumbach

Novozgrajen in leta 2014 odprt hotel Rumbach **** se nahaja v središču Budimpešte, 5 minut hoda oddaljen od reke Donave in znamenitega Verižnega mostu. Nudi moderen interier, vrhunske storitve in 51 elegantno opremljenih dvoposteljnih sob. V hotelski restavraciji nudijo bogat zajtrk, v okolici hotela pa najdete restavracije z mednarodno kulinariko. Na recepciji lahko kupite vstopnice za oglede znamenitosti ali dogodke.

  Več informacij

Hotel President

Hotel President **** velja za enega najprestižnejših v Budimpešti, nahaja pa se v središču mesta, blizu stavbe Narodne opere. Nudi 59 elegantno opremljenih sob, na izbiro je eno- ali dvoposteljna namestitev. Na terasi, katera se nahaja na vrhu hotela lahko ob izbrani hrani in pijači uživate ob razgledu, lahko pa se razvajate v vrhunskem wellnes centru z manjšim bazenom, savno, telovadnico in masažami.

  Več informacij

Hotel Eurostars Budapest Center

Leta 2010 odprt hotel Eurostars **** se nahaja v središču Budimpešte, v bližini znamenite Velike Sinagoge in Narodnega muzeja. Nudi 175 elegantnih in razkošno opremljenih sob za 2,3 ali 4 osebe. Hotelska restavracija nudi madžarske specialitete in mednarodno kulinariko, lahko si tudi naročite sobno strežbo. V bližini hotela je sprehajališče ob Donavi, nudijo tudi najem vozil, sprostite pa se lahko v savni ali fitnesu.

  Več informacij

Hotel Medosz

Hotel Medosz *** se nahaja v osrčju mesta, zraven trga Ferenca Liszta, njegova lokacija pa omogoča obisk več znamenitosti v roku 15 minutnega sprehoda. Nudi 73 udobno in komfortno opremljenih sob z 1 do 4 posteljami. V restavraciji vam pripravljajo jedi po naročilu, v hotelu pa je na voljo brezplačna žična ali brezžična povezava. Za lažje odkrivanje mesta in njegovih zanimivosti si lahko izposodite kolesa.

  Več informacij

Boutique hotel Victoria

Eleganten in luksuzen hotel Victoria **** se nahaja ob desnem bregu Donave ter nudi izjemen panoramski razgled na mestne znamenitosti in samo reko. Na razpolago je 27 dvo- ali troposteljnih sob z izbranim pohištvom in notranjo opremo. V hotelski restavraciji nudijo bogat zajtrk, lahko pa se sprostite in poklepetate z gosti v koncertnem salonu, kjer občasno prirejajo večere klasične glasbe. Na voljo je tudi savna, masaža ter izposoja koles.

  Več informacij

Danubius Grand hotel Margitsziget

Hotel Margitsziget **** se nahaja na Margaretinem otočku na Donavi v središču Budimpešte. V stavbi iz konca 19. stoletja se nahaja 146 elegantnih in prestižnih dvoposteljnih sob, sam hotel s svojo okolico pa je poznan po ogromnem wellnes centru kjer so na voljo 2 bazena, savne, kozmetični in zdravstveni tretmaji, kateri slovijo daleč naokrog. V restavraciji nudijo vse vrste domačih, mednarodnih in dietnih jedi, lahko se sproščate na veliki in zeleni terasi ali pa odkrivate lepote ogromnega parka.

  Več informacij

Hotel Revay 12

Hotel Revay 12*** se nahaja na odlični lokaciji v središču mesta, le nekaj minut oddaljen od katedrale sv. Štefana in državne opere. Hotel se nahaja v prenovljeni meščanski hiši in je bil odprt leta 2015. V njem se nahaja 56 dvoposteljnih sob ali apartmajev z moderno notranjo opremo. Hotel je prilagojen gibalno oviranim gostom, v celoti klimatiziran, nudi tudi dostop do brezžičnega interneta.

  Več informacij hoteli v budimpešti

Promenade City Hotel

Hotel Promenade City*** se nahaja v predelu Belváros, v peš coni mestnega središča. V hotelu se nahaja 45 prijetno opremljenih sob za dve osebi, poskrbljeno je za vse potreben komfort. Hotel ima v bližini zasebno parkirišče. V okolici se nahaja več trgovin in restavracij, do nabrežja Donave in znamenite ulice Andrassy pa je le nekaj minut hoda.

  Več informacij hotel promenade budimpešta

Hotel Bo 18 Superior

Hotel Bo 18 Superior stoji na odlični lokaciji v bližini trgovskega središča Corvin, v predelu Józsefváros. Izbirate lahko med 50 sobami za dve ali tri osebe. Sobe so komfortno opremljene, povsod po hotelu lahko dostopate do brezžičnega omrežja. V hotelu boste našli restavracijo, bar, računalniško sobo ter manjši wellnes center. Do postaje tramvaja in pozemne železnice je 5min hoda.

  Več informacij hooteli budimpešta bo 18

Hotel Central Basilica

Hotel Central Basilica*** se nahaja le nekaj korakov od znamenite bazilike sv. Štefana v središču mesta. V bližini je znamenita avenija Andrassy in postaja podzemne železnice. V stavbi iz 19. stoletja se nahaja 46 sodobno opremljenih sob z klimo ter internetno povezavo. Izbirate lahko med dvoposteljno sobo ali apartmajem za 4 osebe. V hotelski restavraciji nudijo bogat samopostrežen zajtrk. Lokacija omogoča raziskovanje mesta brez avtomobila.

  Več informacij hoteli v budimpešti basilica

Hotel Benczur

Hotel Benczur se nahaja na odlični lokaciji, le nekaj minut od avenije Andrassy in čudovitega mestnega parka z termalnim kopališčem. 161 sob z eno, dvema ali tremi ležišči je komfortno opremljenih, na voljo je satelitska televizija, klima in sobni bar. V restavraciji z lepim zunanjim vrtom vam strežejo jedi po naročilu, v hotelu so tudi sejne sobe. Na območju hotela lahko dostopate do brezžičnega omrežja za internet.

  Več informacij budimpešta hotel benczur

Dodatne hotele v Budimpešti najdete preko te strani.
Booking.com
Za ponudbo hostlov si oglejte stran hostli v Budimpešti in mogoče najdete tam najprimernejšo prenočišče za vaš izlet ali obisk Budimpešte.