≡ Menu

Hostli v Budimpešti – primerjajte ponudbo

Če iščete ugodna prenočišča, preverite tudi kakšen hostel v Budimpešti. Hostel v Budimpešti lahko primerjate na dva načina.

Uporabite spodanji iskalnik in vpišite potrebne podatke. Na strani z rezultati, kjer boste dobili vsa prosta prenočišča v izbranih terminih, uporabite filter za hostle na levi strani. Tako boste imeli pregled hostlov v Budimpešti in cene za najem sobe.

Iskalnik hostlov v Budimpešti

Booking.com

Hostli v Budimpešti

Spodaj najdete tudi nekaj kratkih opisov hostlov, ki jih najdete v Budimpešti. Preverite, če vam kateri izmed njih odgovarja in preko povezave preverite najnižjo ceno za bivanje.

Hostel Boomerang

Hostel Boomerang se nahaja na odlični lokaciji v središču mesta, v bližini Narodne banke. Na voljo imajo dvo ali večposteljne skupne sobe s skupnimi kopalnicami, določene sobe se nahajajo od glavne stavbe približni 5 minut hoda. V hostlu je na razpolago skupna kuhinja ter večji prostor za druženje in gledanje filmov preko DVD predvajalnika. Na območju stavbe je omogočen brezžični dostop do interneta.

  Več informacij

Hostel Budapest Budget

Mladostno in barvito opremljen hostel Budapest Budget se nahaja v bližini Donave ter ostalih večjih znamenitosti. Nudi privatne sobe z lastno kopalnico ali skupne sobe za več oseb s skupno kopalnico. V vsakem nadstropju se nahaja manjša kuhinja, na voljo pa je tudi skupna jedilnica z avtomatom za prigrizke, internetni kotiček ter zunanja terasa za sončenje. Pred hostlom se nahaja tudi privatno parkirišče.

  Več informacij

Dodatne hostle v Budimpešti najdete preko te strani.

Zraven hostlov, v Budimpešti najdete tudi druge oblike prenočišč. Oglejte si tudi strani hoteli v Budimpešti.